Himalaya Hrvatska na facebooku Himalaya Hrvatska na youtubeu  

Cystone

Došlo je ljeto a vas muči prehlada mjehura?

Budite bezbrižni jer Himalaya ima prirodno i učinkovito rješenje koje mogu koristiti čak i trudnice!

   Većina će se žena složiti kako nema groznijeg nego da vas u godišnjem odmoru i izležavanju na plaži ometaju bolovi izazvani prehladom mjehura. Zasigurno vam je onda dobro poznato ono dosadno mijenjanje badića svakih 15 minuta nakon što izađete iz mora. Stalno peckanje i potreba za učestalim mokrenjem poznati su popratni simptomi koji mogu dugo istrajavati i tu situaciju učiniti još neugodnijom. Ako ste još u društvu u kojem želite ostaviti najbolji dojam, tada to zna biti vrlo nezgodno. Himalaya vam nudi izvrsnu recepturu kao pomoć pri tegobama s urinarnim traktom. Izbalansirana receptura ayurvedskih biljaka u Cystone tabletama pomaže upravo kod takvih tegoba. Indijski broć (Rubia cordifolia), Kasni oštrik (Cyperus scariosus), Ešinomena (Achyranthes aspera), Oštrika (Onosma bracteatum) i Ljubičasta bušina (Vernonia cinerea) aktivno pomažu smanjiti bol, upalu i pečenje pri mokrenju, normalizirati pH mokraće, te spriječiti ponovne pojave tegoba mokraćnog sustava. Biljka Pasanabheda (Saxifraga ligulata) posjeduje diuretska i antimikrobna svojstva te je pokazala pozitivan učinak kod suzbijanja bakterije E.coli. Shilapushpa (Didymocarpus pedicellata) poznata pod imenom Kameni cvijet, ključna je kod pomoći s problemima bubrega i bubrežnih kamenaca. Njeni aktivni sastojci smanjuju oksidativni stres što učinkovito pomaže u rastvaranju mokraćnih i bubrežnih kamenaca. Kao dodatni sastojci tu su Silikatni prah (Badrashma bhasma) te Shilajeet, crni mineral koji se nakuplja u pukotinama stijena visoko u Himalajama i izvrstan je čistač organizma.

   Ako su vam ovi problemi dobro poznati, obavezno sa sobom na more ponesite i Himalayin preparat Cystone koji će vam pomoći da bezbrižno uživate u vašem zasluženom odmoru.

kate-upton-bidal-bikini-beach-bunny-1-640x363

Cystone NE sadrži aditive, konzervanse, sastojke životinjskog podrijetla, pšenicu, kukuruz, soju, kvasce niti mliječne sastojke. CYSTONE biljni preparat, jedinstven je na našem tržištu jer ima dvostruku prednost: siguran je za trudnice, a kod dugoročnog korištenja nema negativnih posljedica za zdravlje.